Ο Φώντας Σταμάτης βγάζει τη φανέλα του Νεοπεντελικού
Αθλητισμός

Ο Φώντας Σταμάτης βγάζει τη φανέλα του Νεοπεντελικού

Δεν θα συνεχίσει ν΄ αγωνίζεται με τη φανέλα του Νεοπεντελικού τη νέα περίοδο ο Φώντας Σταμάτης, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν παραμείνει στα βόρεια.

Ωστόσο, ευχαριστεί θερμά, με ανακοίνωσή του, τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της, Γιώργο Τσεβά και τον τεχνικό διευθυντή της, Μιχάλη Καπατσώρη, για την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του και την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, για να προσθέσει: «Για προσωπικούς λόγους δεν θα βρίσκομαι τη νέα χρονιά στην ομάδα. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, με το ήθος και την αξιοπρέπεια που τη διέπει. Το σίγουρο είναι πως οι σχέσεις μας θα παραμείνουν ιδιαίτερες και ίσως ο κύκλος να μην έκλεισε… Εις το επανιδείν φίλοι μου… σας ευχαριστώ για όλα…».

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Νεοπεντελικού, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του εξαιρετικού αμυντικού μέσου στην άνοδο της ομάδας, δήλωσε:

«Εκ μέρους όλης της διοίκησης ευχαριστούμε τον Φώντα Σταμάτη μέσα από την καρδιά μας. Η συμβολή του στην άνοδο της ομάδας μας ηταν καθοριστική, πετυχαίνοντας, αν και αμυντικός χαφ, 9 γκολ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet