Πανηγυρική πρόκριση της Κηφισιάς στο Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής
Αθλητισμός

Πανηγυρική πρόκριση της Κηφισιάς στο Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής

Την πρόκριση στη Β’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής πανηγύρισε η ομάδα της Κηφισιάς καθώς επικράτησε της Προοδευτικής στο «Ζηρίνειο» με σκορ 4-0.

Τα γκολ για την ομάδα των Βορείων Προαστίων πέτυχαν οι Χαλκιάς (2΄), Σπηλιωτάκης (28΄, 30΄) και Κυριαζής στο 48΄.

Το «φιλμ» του αγώνα

Η ομάδα της Κηφισιάς περιγράφει τις φάσεις του αγώνα στην ιστοσελίδα της ως εξής:

H πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Δηλαβέρης δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά από κοντινή απόσταση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καλδέλη. Η απάντηση της ομάδας μας στο δοκάρι ήταν άμεση και στο 8΄ ο Χαλκιάς με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Γιαννακόπουλου ανέβασαν στροφές και επικράτησαν κατά κράτος του αντιπάλου σε όλες τις γραμμές. Στο 28ο λεπτό, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Παπάζογλου με σέντρα »ξυραφιά» βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Σπηλιωτάκη ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας.

«Καρμπόν» και η φάση του 30ού λεπτού με τον Παπάζογλου να δέχεται την μπάλα με ωραία μακρινή μπαλιά από τον Παναγιωτόπουλο,  να κάνει «πάρτι» στο δεξί άκρο της επίθεσης και να βρίσκει πάλι στο δεύτερο δοκάρι τον Σπηλιωτάκη, με τον τελευταίο να τελειώνει με σουτ τη φάση και να γράφει το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, και τρία λεπτά μετά την ανάπαυλα πάλι ο Παπάζογλου σέρβιρε με αποδέκτη τον Κυριαζή ο οποίος έγραψε με σουτ το 4-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Η μόνη φάση που καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους ήταν το πολύ όμορφο σουτ του Αριανούτσου που κατέληξε στο δοκάρι του Καλδέλη στο 65΄.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Καλδέλης, Ίσλι, Έσλερ, Μαγγίνας (32΄ Καρακώστας), Χαλκιάς (74΄ Ρέντζης), Παληαρούτας, Καρβουνίδης, Παναγιωτόπουλος (73΄ Μακρίδης), Σπηλιωτάκης, Παπάζογλου, Κυριαζής.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Κουσούρης (28΄ Πέττας), Μύρκος (51΄ Ξυγκάκης), Ζίζηλας (35΄ Αριανούτσος), Τσακιράκης, Μπέλερης, Μανιδάκης, Δηλαβέρης, Γκαϊδατζής, Πέππας, Καλαϊτζίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet