Εγκαινιάστηκε ο Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Μελισσίων
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε ο Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Μελισσίων

Εγκαινιάστηκε χθες, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, ο Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης.

Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν ο πρ. πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, ο πρ. υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γεώργιος Δημαράς και ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος.

Πρόκειται, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πεντέλης, για ένα κτήριο σύγχρονο, προηγμένων ενεργειακών υποδομών του οποίου η θεμελίωση έγινε το 2015 (υπογραφή σύμβασης 3/12/2014) και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2016, μετά από 22 μήνες.

Τον μητροπολίτη συνόδευε ο πατέρας Βασίλειος, ενώ στην ακολουθία του αγιασμού παρέστησαν, επίσης, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μελισσίων πατέρας Λουκάς και ο εφημέριος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων πατέρας Θεόδωρος.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης μεταξύ άλλων επισήμανε ότι: «Με βάση ότι στη διοίκησή μας “ο Άνθρωπος είναι η Απάντηση στην όποια ερώτηση”, οι παιδικοί σταθμοί στην αποστολή στήριξης της μητέρας, αποτελούσε και αποτελεί κύρια στόχευση και γι΄ αυτό ανακοινώσαμε και υλοποιήσαμε τη θέση μας “κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού”. Το κτήριο που εγκαινιάζουμε σήμερα εξασφαλίζει στον Δήμο Πεντέλης τη δυνατότητα να υλοποιήσει την εξαγγελία αυτή της διοίκησής μας για πολλά χρόνια ακόμα, όπως επίσης και του δίνει τη δυνατότητα να έχει ένα κτήριο πολλαπλών χρήσεων και πολλαπλών δυνατοτήτων για την εκπαίδευση και την ενδιαίτηση του παιδιού…».

Τον συντονισμό και την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος.

Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης, ο σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, Δημήτρης Μπαϊρακτάρης, ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, ο δήμαρχος Διονύσου Σπύρος Ζαμάνης, ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου Παναγιώτης Τζανίκος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Καζάκος, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου και Κώστας Καλλιανιώτης, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Μελισσίων, Νέας Πεντέλης, Πεντέλης, Ηλίας Τσουχνικάς, Γεώργιος Μουαμελετζής, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο πρώην αντιδήμαρχος Παλλήνης Γρηγόρης Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Πεντέλης Ηλίας Βιλιώτης, Αικατερίνη Μασμανίδου, Σάββας Βορέας, Παναγιώτα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Ελευθέριος Κιτσούλης, Ελευθέριος Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης, Αναστασία Κοσμοπούλου, Δημήτριος Σταυρόπουλος, Γεωργία Μητροπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βριλησσίων και Διονύσου Παναγιώτης Φυκίρης και Θεόδωρος Στάικος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης Βασίλειος Λάζος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Πεντέλης Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Μελισσίων, Ν. Πεντέλης, Πεντέλης, Γιώργος Βορέας, Μανώλης Μιχελακάκης, Ιωάννης Ζούνης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Απόστολος Φρατζής, Μαρία Δούκα-ΛασηθιωτάκηΣταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, Ειρήνη Βλάχου, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Δ. Πεντέλης Εύη Ευαγγελίου, οι πρόεδροι της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δ. Πεντέλης Βασίλης Κωστόπουλος και Χρυσούλα Ντούρη, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του Δ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων Γιώτα Τσινού, η διευθύντρια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δ.Κ. Μελισσίων Ανέτα Σόφτση, οι διευθύντριες των Α΄ και Β΄ Βρεφονηπιακών Σταθμών Δ.Κ. Μελισσίων Ιωάννα Τραπάτσα και Μαίρη Οικονόμου, οι διευθύντριες των Βρεφονηπιακών Σταθμών Πεντέλης και Ν. Πεντέλης Άννα Γιούκαρη και Βασιλική Παπαπαναγιώτου, ο ανάδοχος του έργου Γεώργιος Λιάσκος, ο διευθυντής της Α΄ Παθολογικής Κλινικής Ιωάννης Σαφλιάνης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet