Βράβευση εθελοντών καθηγητών
Κοινωνία

Βράβευση εθελοντών καθηγητών

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης βράβευσε τους εθελοντές καθηγητές οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που υλοποιείται στον Δήμο τρία χρόνια τώρα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, πρόκειται “για μια πρωτοβουλία του δημάρχου που αποτελεί μια ακόμη στοχευόμενη κοινωνική παρέμβαση με στόχο όλοι οι μαθητές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση  και την ευκαιρία να εξελιχθούν και να διαπρέψουν”.

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος Πεντέλης ευχαρίστησε τους καθηγητές, απονέμοντάς τους τιμητικό έπαινο και επεσήμανε ότι: «Καταθέτετε αγάπη και προσφορά στο χρηματιστήριο της ζωής και θα εισπράξετε ικανοποίηση και συνειδησιακή γαλήνη, κεφάλαιο ανεπηρέαστο από την κρίση και τον χρόνο. Θεωρώ όμως ότι είναι απαραίτητο να δίνεται δημοσιότητα σε κάθε τέτοια προσπάθεια, απλά και μόνο για να διαδίδεται το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά εξακολουθεί να παίρνει παρουσία στο Δήμο μας».

Συγκίνηση προκάλεσε το ευχαριστώ προς τους καθηγητές της Δέσποινας, μαθήτριας της Γ΄Λυκείου, εκ μέρους όλων των συμμαθητών της που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, από τις πρώτες μάχες που δίνουν για μια καλύτερη ζωή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Άντα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Τόλιος Νίκος, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α/Βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Τσουχνικάς Ηλίας και Ντούρη Σίσσυ, ο κ. Φουφρής Χρήστος, μαθητές και γονείς και φίλοι των εθελοντών καθηγητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet