Ο Δ. Σχοινάς στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Ο Δ. Σχοινάς στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με αφορμή την αφιλοκερδή παρουσία του τραγουδιστή Διονύση Σχοινά στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη απευθύνει ευχαριστήριο μήνυμα προς τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ στο μήνυμά της επισημαίνει:

Άναμμα χριστουγεννιάτικου δένδρου στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης«Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε όλοι ο Πολιτισμός, ως κινητήρια δύναμη, αναλαμβάνει να φωτίζει τις καρδιές των Ανθρώπων μέσα τις ποικίλες εκφραστικές του δυνατότητες. Αποτελεί τιμή και συγχρόνως δίνει αξία σε ότι προσφέρουμε καθημερινά, η αφιλοκερδής παρουσία του γνωστού τραγουδιστή Διονύση Σχοινά στο μουσικό πρόγραμμα που προετοιμάζουμε στην εκδήλωση του Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου. Εκπροσωπώντας τη διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης το ευχαριστώ ίσως είναι ελάχιστο μπροστά στην πράξη του φίλου και άξιου καλλιτέχνη Διονύση Σχοινά να συμβάλλει από καρδιάς στην προαγωγή των Πολιτιστικών Δρωμένων του Δήμου μας.

»Με εορταστική διάθεση σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, να τραγουδήσουμε μαζί με τον Διονύση και να υποδεχτούμε τις καλλιτεχνικές δομές του Ωδείου και των Χορωδιών μας σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο μελωδικό πρόγραμμα που θα πλαισιώνουν και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Κωφών & Βαρηκόων του Δήμου μας. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά στο εργαστήρι ζωγραφικής, που θα έχουμε ετοιμάσει αποκλειστικά για αυτούς, στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης”, σε μια εορταστική μουσική ατμόσφαιρά που θα επιμελείται παράλληλα η χορωδία των Φροντιστηρίων “Ευρωγνώση Πεύκης”».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet