Bazaar Τέχνης για το Οικοτροφείο ΕΠΑΨΥ Πεντέλης, στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Bazaar Τέχνης για το Οικοτροφείο ΕΠΑΨΥ Πεντέλης, στο Χαλάνδρι

Bazaar Τέχνης για το Οικοτροφείο Πεντέλης πραγματοποιεί η ΕΠΑΨΥ (Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας) την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 19:00, στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

Ανάλογη δράση είχε πραγματοποιηθεί και στις 26 Νοεμβρίου 2016 (Σε Γιορτή Τέχνης & Γεύσης προσκαλεί το Οικοτροφείο ΕΠΑΨΥ Πεντέλης).

Bazaar Τέχνης για το Οικοτροφείο ΕΠΑΨΥ ΠεντέληςΌπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση: «Μας το ζητήσατε και δεν μπορούσαμε να το αρνηθούμε! Για 2η φορά κοντά σας με χειροποίητες δημιουργίες τέχνης. Χριστουγεννιάτικες και μη. Ξύλινες και γυάλινες. Πολύχρωμες και μονόχρωμες. Κλασικές και μοντέρνες. Και όλες με τη μοναδική τεχνική του Decoupage! Χριστουγεννιάτικα γούρια για το νέο έτος, βαζάκια αποθήκευσης, διακοσμητικά μπουκάλια, καμβάδες και πολλά πολλά ακόμη! Μια υπέροχη ευκαιρία για να προσφέρετε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και παράλληλα να στηρίξετε το έργο μας! Θα σας περιμένουμε και αυτή τη φορά, στο ίδιο σημείο, με την ίδια διάθεση να σας γνωρίσουμε!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet