Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καινοτόμο πρόγραμμα RADAR στο Μαρούσι
Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καινοτόμο πρόγραμμα RADAR στο Μαρούσι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Μαρούσι το καινοτόμο πρόγραμμα «Μέθοδος Αναγνωστικής Επάρκειας RADAR» για τους μαθητές της Γ΄ έως τη ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού, στο πλαίσιο ανάπτυξης μηχανισμών πρόληψης για θέματα που αφορούν στην υγεία των πολιτών, την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση και γενικά για την Προαγωγή Υγείας.

Η εμπειρία που αποκόμισαν τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά ήταν, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Αμαρουσίου. εξαιρετικά ευχάριστη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, το τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου και το Οφθαλμολογικό & Διαθλαστικό Κέντρο «Εμμετρωπία», θα επαναλάβει τον Απρίλιο του 2017 το πρόγραμμα καθώς το ενδιαφέρον των γονέων ήταν ιδιαίτερα αυξημένο.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες κοινωνικές υπηρεσίες οι οποίες όχι μόνο είναι απαραίτητες αλλά βοηθούν στην πρόληψη ώστε να αποτραπούν γεγονότα που προκαλούν αρνητικές συνέπειες στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet