Με μία βαλίτσα γεμάτη βιβλία ταξιδεύω στη… γαλλική γλώσσα στις 14/1
Κοινωνία

Με μία βαλίτσα γεμάτη βιβλία ταξιδεύω στη… γαλλική γλώσσα στις 14/1

Διαδραστικό εργαστήρι στην ελληνική και γαλλική γλώσσα για παιδιά 5 – 11 χρονών με τίτλο «Με μία βαλίτσα γεμάτη βιβλία ταξιδεύω στη… γαλλική γλώσσα» πραγματοποιεί η Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» του Δήμου Χαλανδρίου.

«Ανακαλύπτουμε τα γαλλικά μέσα από τα εικονογραφημένα βιβλία, τα κόμικς και άλλα πολλά! Γνωρίστε τη γαλλική γλώσσα μέσα από την παιδική λογοτεχνία και τους ήρωες της, το Παρίσι και τα μνημεία του, κ.τ.λ. Αφεθείτε στη μαγεία τόσο της εικονογράφησης, όσο και των λέξεων. Παίξτε με τα βιβλία και εξοικειωθείτε με τη γλώσσα τους. Αυτός είναι ο στόχος του Εργαστηρίου που απευθύνεται στους νέους μαθητές των γαλλικών -και όχι μόνο -, που δεν έχουν τολμήσει ακόμα να διαβάσουν ένα βιβλίο…», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επόμενη συνάντηση το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, από τις 11:30 έως τις 12:30, στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος».

Υλοποίηση: Marie-Hélène Stavrou, βιβλιοθηκονόμος, μέλος του ABF (Συλλόγου Γάλλων Βιβλιοθηκονόμων), Αγάπη Αλιφέρη, καθηγήτρια γαλλικών.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή (15 παιδιά ανά εργαστήριο).

Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος»: Παλαιολόγου, Αβέρωφ & Σόλωνος – είσοδος από Σόλωνος, τηλ: 210 6801654, e-mail: [email protected], [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet