Προσλήψεις στις Κοινωνικές Δομές Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Προσλήψεις στις Κοινωνικές Δομές Δήμου Κηφισιάς

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2017, ατόμων για τη συνέχιση του έργου « Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο Κηφισιάς».

Οι Κοινωνικές Δομές που θα υποστηριχθούν στη συνέχιση της λειτουργίας τους στον Δήμο Κηφισιάς είναι:

  • Κοινωνικό Φαρμακείο.
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο.
  • Δομή Παροχής Συσσιτίου.
  • Τράπεζα Χρόνου.

Για τη στελέχωση των Κοινωνικών Δομών του Σχεδίου Δράσης, οι έμμεσα ωφελούμενοι είναι άνεργοι/ες νέοι/ες έως 30 ετών οι οποίοι θα προσληφθούν από τον ΜΚΟ Φάρος Ελπίδας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι έως 30 ετών.
  • Να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ.
  • Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν φάκελο αίτησης εργασίας ταχυδρομικά με αποστολή στη διεύθυνση: Φάρος Ελπίδας, (Νέα Δ/νση ΜΚΟ) Φιλαδελφείας 2 & Λιοσίων, Τ.Κ. 10440, Αθήνα ή με επί τόπου παράδοση στη Διεύθυνση Μ. Αντύπα 3-5, Κάτω Κηφισιά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00.

Ο φάκελος πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση Εργασίας». Ως ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αίτησης εργασίας ορίζεται η Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 15:00 (βάσει σφραγίδας ταχυδρομείου). Πληροφορίες στα τηλ. 215 5505717, 210 6230919 και 210 8087189 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-15:00).

Οι σχετικές ανακοινώσεις – προσκλήσεις:

Η αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των ειδικοτήτων, καθώς και ολόκληρη η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΜΚΟ Φάρος Ελπίδας (www.faros-elpidas.gr) και στην ιστοσελίδα των Κοινωνικών Δομών αντιμετώπισης της Φτώχειας στον Δήμο Κηφισιάς (www.domeskifisias.gr).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet