Σύλληψη για απάτες με οχήματα στο Νέο Ψυχικό
Κοινωνία

Σύλληψη για απάτες με οχήματα στο Νέο Ψυχικό

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2017 στο Νέο Ψυχικό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέου Ψυχικού, ένας 28χρονος ημεδαπός για απάτες. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται μία 45χρονη συνεργός του.

Ειδικότερα, ο 28χρονος από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου, εντόπιζε ηλεκτρονικές αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και παρουσιαζόμενος ως εύπορος επιχειρηματίας, έπειθε τους ιδιοκτήτες να του παραδώσουν το προς πώληση όχημα επιδεικνύοντας ή αποστέλλοντάς τους πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης.

Στη συνέχεια, μαζί με τη συνεργό του, μεταπωλούσαν τα οχήματα σε ιδιώτες ή εταιρείες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Από την πολύμηνη έρευνα που διενήργησε η ανωτέρω υπηρεσία, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη και στη συνέχεια εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων σχετιζόμενων με τις απάτες.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο 28χρονος με την ίδια μεθοδολογία διέπραξε 12 απάτες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet