Β. Κόκκαλης: Όταν δεν προσφέρεις «άρτο», πρέπει να προσφέρεις θέαμα
Κοινωνία

Β. Κόκκαλης: Όταν δεν προσφέρεις «άρτο», πρέπει να προσφέρεις θέαμα

Νέα επίθεση από τον αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλη Κόκκαλη, στον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου σε σχολείο του Αμαρουσίου, όπου και παρέδωσε τρεις κάδους ανακύκλωσης, χωρίς να ενημερώσει προηγουμένως τη δημοτική Αρχή.

Ο αντιδήμαρχος μιλά για «κατρακύλα» και «λαϊκισμό» του αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος -όπως σημειώνει- αφού δεν έχει να προσφέρει «άρτο», προσφέρει «θέαμα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Β. Κόκκαλη:

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, που η κοινωνία κλυδωνίζεται, ο μοναδικός σταθερός πυλώνας που σηκώνει στους ώμους του όλα τα προβλήματα και καλείται σε καθημερινή βάση να υπερκαλύψει τις ανεπάρκειες του κράτους είναι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού.

Δυστυχώς κάποιοι ακόμη και σήμερα αδυνατούν να κατανοήσουν ή ενδεχομένως δεν θέλουν ή δεν μπορούν, τον ρόλο των Δήμων στις τοπικές κοινωνίες.

O κ. Καραμέρος για ακόμη μια φορά προχώρησε σε μια θεατρικού τύπου επίσκεψη στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου για να προσφέρει δήθεν τρεις μικρούς κάδους ανακύκλωσης, να φωτογραφηθεί και να αποχωρήσει.

Ο κ. Καραμέρος δεν είχε καν την ευαισθησία να ενημερώσει τη δημοτική Αρχή να είναι παρούσα (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που την αγνοεί επιδεικτικά) προκειμένου ο ίδιος να κάνει μια ακόμη παράσταση, αναζητώντας μια φωτογραφία και πιθανόν και λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αντί για να εξυπηρετεί τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες, του συστήνουμε να σκύψει με ευλάβεια και αφοσίωση στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων όπου έχει αποτύχει παταγωδώς, κάνοντας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει.

Καλούμε τον κ. Καραμέρο αλλά και όποιον επιθυμεί να συμβάλλει σε θέματα που αφορούν στον Δήμο Αμαρουσίου πριν προβεί σε «ανούσιες» «θεατρινίστικες» κινήσεις, να ενημερώνεται θεσμικά και να συντονίζεται με τις δράσεις και τους σχεδιασμούς που έχουν αποφασιστεί από τα συλλογικά όργανα του Δήμου.

Θα προτείναμε στον κ. αντιπεριφερειάρχη αντί για θεατρινισμούς, να πει στην πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ – περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρ. Δούρου να ολοκληρώσει τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, γιατί το κύτταρο της Φυλής έχει κορεστεί. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet