Ενωτικό και συναινετικό πνεύμα επικράτησε στις δημαιρεσίες στον Δήμο Αμαρουσίου
Πολιτική

Ενωτικό και συναινετικό πνεύμα επικράτησε στις δημαιρεσίες στον Δήμο Αμαρουσίου

Με ενισχυμένη πλειοψηφία εξελέγη το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, μετά και το κάλεσμα του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, για την επικράτηση κλίματος συναίνεσης και ομοψυχίας από όλες τις δημοτικές παρατάξεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Με εισήγηση του δημάρχου, νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Παναγιώτης Βραχνός. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., μετά από πρόταση του συνδυασμού Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, εξελέγη ο κ. Πέτρος Κούκουζας, ενώ στη θέση του γενικού γραμματέα εξελέγη η κα Μαίρη Καρανάσιου, που πρότεινε ο συνδυασμός Μαρούσι η Πόλη μας.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Γιώργος Πατούλης μίλησε για τη νέα εποχή που ξεκινά στο Μαρούσι το 2017 και κάλεσε όλα τα μέλη του Δ.Σ., με αυτοδιοικητική διάθεση, να συνεισφέρουν στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών στην πόλη.

«Το 2017 γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στην πόλη μας με ορίζοντα το 2019. Μετά από μεγάλη προσπάθεια και αγώνα, πετύχαμε να έχει δρομολογηθεί η συνέχιση των έργων που θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν  την ποιότητα ζωής των κατοίκων του προαστίου μας.

Ευελπιστώ ότι όλοι μαζί, μακριά από ανέξοδες αντιπαραθέσεις, θα δουλέψουμε για να προχωρήσει το Μαρούσι μπροστά, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μας που μας έφεραν στην αίθουσα αυτή.

Στα σπουδαία και στα σημαντικά όλοι είμαστε χρήσιμοι και απαραίτητοι και μπορούμε να προσφέρουμε, βάζοντας πάνω από όλα το Μαρούσι. Όπως έχω επανειλημμένα πει, όλοι μαζί μπορούμε!».  

Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στον  κ. Παναγιώτη Βραχνό του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στη θητεία του ως πρόεδρος του Δ.Σ., εκφράζοντας τη βεβαιότητά ότι θα ανταποκριθεί άψογα στα νέα του καθήκοντα. Αναφερόμενος επίσης στο αξιόλογο έργο που επιτελεί ως ιατρός, εξήρε την προσωπικότητα του νέου προέδρου ως ανθρώπου και ως επιστήμονα, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Επίσης ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο, Επαμεινώνδα Γαρδέλη, για το σημαντικό έργο που έχει προσφέρει στην πόλη και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όλα τα χρόνια, από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε και ιδιαίτερα από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από τη πλευρά του, ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την τιμητική εκλογή του, υπογραμμίζοντας ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των Μαρουσιωτών, καθώς όπως ανέφερε ο πήχης έχει ανέβει ψηλά από τον προηγούμενο πρόεδρο.

Στην ειδική συνεδρίαση, το Σώμα εξέλεξε επίσης τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν:

Τακτικά Μέλη: Ευθύμιος Τσίγκας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης, Αθανάσιος Βελής, Ελένη Βλάχου – Σταματάκη, Ελευθέριος Μαγιάκης, Σπύρος Βλάχος, Μαρία Καρλατήρα.
Αναπληρωματικά μέλη: Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Ηλίας Γιαννακάκος, Αθανάσιος Φωτόπουλος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν:
Τακτικά μέλη: Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα, Γεώργιος Ζήκος, Αικατερίνη Ψάλτη, Κώστας Βλάχος, Αθανάσιος Φωτόπουλος.
Αναπληρωματικά μέλη: Αικατερίνη Φραγκάκη, Ευάγγελος Κάββαλος, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Κουτσουβέλης, Παναγιώτης Σαγρής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet