7ο Motor Festival στο ΟΑΚΑ
Αθλητισμός

7ο Motor Festival στο ΟΑΚΑ

Ένα δυναμικό τριήμερο αναμένεται να απολαύσουν οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, στο 7ο Motor Festival, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου 2017 το 7ο Motor Festival εξελίσσεται στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που θα έχει υπάρξει ποτέ. Οδηγοί με τεράστιες επιτυχίες ως αθλητές, αλλά και ως προσωπικότητες, θα βρίσκονται στην αρένα του Motor Festival.

Οι λάτρεις του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οδηγούς, να εκπαιδευτούν και να διασκεδάσουν με αυτό που λέγεται ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 23 Μαΐου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, όπου θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου για τη μεγάλη αυτή γιορτή της μηχανοκίνησης.

Στη συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα του 7ου Motor Festival, την αυλαία του οποίου θα ανοίξει ο δήμαρχος Αμαρουσίου την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 19:00.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σημειώνει:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου θέτει υπό την αιγίδα του το 7ο Motor Festival, που υπηρετεί το βασικό μήνυμα, να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τη μηχανοκίνηση με την ασφάλεια στην οδήγηση.

»Στηρίζουμε τη διοργάνωση και την προβολή του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και των ανθρώπων του. Το Μαρούσι μπορεί να αναδειχθεί ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet