Μεγάλη επιστροφή στην Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών για τον Τυφώνα που νίκησε την Κηφισιά
Αθλητισμός

Μεγάλη επιστροφή στην Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών για τον Τυφώνα που νίκησε την Κηφισιά

Τρία χρόνια μακρία από την «φυσική» του θέση ήταν πολλά φαίνεται για τον Τυφώνα κι έτσι η ομάδα του Ηρακλείου αποφάσισε να κλείσει αυτό τον κύκλο, νικώντας στον πέμπτο τελικό την Κηφισιά, με σκορ 63-49 και «σφραγίζοντας το εισιτήριο» για τη μεγάλη άνοδο.

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου, οι παίχτες του Φίλιππου Ταμπάκη ήταν «σαρωτικοί», με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο και πήγαν στο ημίχρονο με 15 πόντους μπροστά (37-22).

Οι Κηφισιώτες προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν στην τρίτη περίοδο, αλλά οι γηπεδούχοι, με μπροστάρη τον Ανδρέα Δρακόπουλο (19π.) έλεγξαν τον ρυθμό και «κλείδωσαν» τη νίκη.
Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ήταν «σαρωτικός» από το ξεκίνημα και με όπλο την άμυνα αλλά και το καθαρό μυαλό στην επίθεση, έκλεισε το ημίχρονο με διψήφια διαφορά (+15). Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να

Πλέον για τις δύο ομάδες απομένουν οι αγώνες τελικής κατάταξης θέσεων (με ομάδες των δύο Ομίλων), τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, ανάμεσα σε Τυφώνα – Αχαρνή και Κηφισιά – Νήαρ Ηστ.

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Κάρδαρης

Δεκάλεπτα: 12-13, 37-22, 48-34, 63-49.

ΤΥΦΩΝ (Ταμπάκης, Γεωργογάλας): Χασαπόπουλος, Δρακόπουλος 19 (4), Κούτρας, Χρυσανθίδης 10, Καυκής, Πετριανίδης 5, Παπαδημητρίου 7, Παπαντωνίου, Ετζιάκα 9, Πρίφτης 4, Γόντικας 9, Μεγαλοοικονόμου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπιλάλης, Γιαννακάκης): Τριποδάκης Π. 7, Τριποδάκης Φ. 12, Παπαδόπουλος 1, Μπαζίνης, Μπιλάλης 4, Κοκκινάκης, Τσιάπας, Παπαϊωάννου, Πολυδώρου 15 (3), Βογιατζόγλου 3 (1), Λαμπρόπουλος 2, Παναγιώτου 5.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet