Ένωση Συλλ. Γονέων Αγ. Παρασκευής: Παιδιά, ψυχραιμία, αισιοδοξία και… καλή επιτυχία
Κοινωνία

Ένωση Συλλ. Γονέων Αγ. Παρασκευής: Παιδιά, ψυχραιμία, αισιοδοξία και… καλή επιτυχία

Το μήνυμά της προς τα παιδιά ενόψει της δοκιμασίας των πανελλαδικών εξετάσεων στέλνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η αγωνία και το άγχος των μαθητών κορυφώνονται πριν τις εξετάσεις, καθώς θα διεκδικήσουν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Γι’ αυτούς τους μαθητές κλείνει ένας κύκλος και νέοι δρόμοι ανοίγονται. Παιδιά έχετε μπροστά σας μια σημαντική δοκιμασία, για την οποία προετοιμαζόσαστε όλη τη χρονιά, αλλά και όλα τα προηγούμενα σχολικά σας χρόνια. Λίγα βήματα πριν τον τερματισμό, όσο κι αν η κούραση έχει συσσωρευτεί, όπως σε κάθε δοκιμασία, πρέπει να «μπείτε δυνατά», να προσπαθήσετε και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένετε, αν αυτή τη φορά δεν τα καταφέρετε, μην το βάλετε κάτω, μην σκύψετε το κεφάλι.

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, ευκαιρίες και εκπλήξεις, πάντα θα συνεχίζεται και όσο δύσκολη κι αν είναι, είναι κι άλλο τόσο όμορφη. Και περιμένει όλους εσάς να την ανανεώσετε και να την ομορφύνετε ακόμα περισσότερο…

Εμείς οι γονείς σας, είμαστε δίπλα σας, σας στηρίζουμε και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet