Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, η ενιαία καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Κηφισιάς.

Για μια ακόμα φορά τα τέσσερα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν στην 3η ενιαία καλοκαιρινή τους εκδήλωση.

Η θεματική εκδήλωση με γενικό τίτλο «Ανταποδίδω» είχε σκοπό, όπως ενημερώνει ο Δήμος, να προσφέρει αγάπη, χαρά, ευχαρίστηση και να βραβεύσει τους φίλους – εθελοντές που αυτά τα τρία χρόνια έχουν πλαισιώσει και στηρίξει πλήθος δράσεων που υλοποιούνται στα Κέντρα με επιτυχία και πάνω από όλα, με μεγάλη συμμετοχή των μελών.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν φορείς όπως ο Σύλλογος «Πεταλούδα», το ΙΕΚ Σιβιτανίδειος, η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το «Άγγιγμα Ζωής» αλλά και πολλοί ιδιώτες γιατροί, σκηνοθέτες, καθηγήτριες ξένων γλωσσών, γυμναστές και δάσκαλοι χορών που με ποικίλους τρόπους έχουν συμβάλει στη λειτουργία και τη ζωντανή παρουσία των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια διαδραστική μουσικοθεατρική παρουσίαση των μελών. Παρουσιάστηκαν δρώμενα, χοροί και τραγούδια, μοιράστηκαν σπόροι λουλουδιών ως συμβολισμός μιας νέας αρχής. Το δένδρο των ευχών στολίστηκε με πολύχρωμες εικόνες δημιουργώντας μια ονειρική εικόνα. Στην  εκδήλωση προσφέρθηκε παγωτό από το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδη, το οποίο βέβαια και τιμήθηκε δεόντως. Ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο εντεταλμένος του Α΄ ΚΑΠΗ δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Ζαπάντης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας, Κατερίνα Καραλή, καθώς και ο απερχόμενος εντεταλμένος του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας, Νικήτας Κόκκαλης.

Παρευρέθησαν η αντιδήμαρχος Ζέτη Κασσιμάτη, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, καθώς και οι δημοτικού σύμβουλοι Πόλυ Αστερίου, Γιώργος Παπαδόπουλος και Πάνος Ραυτόπουλος, εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς και φυσικά πολύς κόσμος που απόλαυσε με την καρδιά του την υπέροχη βραδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet