Ιδιαίτερα επιτυχημένη η #Jobday Βριλήσσια
Κοινωνία

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η #Jobday Βριλήσσια

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου η #JobDay Βριλήσσια, μία πρωτοβουλία του Δήμου Βριλησσίων για τη διασύνδεση στην αγορά εργασίας, με τη συνεργασία του Skywalker.gr.

Οι δεκάδες πολίτες, στην πλειονότητά τους νέοι άνθρωποι, που βρέθηκαν στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη επιχειρήσεων, ν’ ακούσουν εξειδικευμένους μέντορες και να παρακολουθήσουν workshops σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, τα social media στην αναζήτηση εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, την ανάπτυξη ήπιων και επαγγελματικών δεξιοτήτων (soft skills).

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, «η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στις πολιτικές της διοίκησής μας για ενίσχυση της απασχόλησης και των ευκαιριών, ιδιαίτερα των νέων, για είσοδο στην αγορά εργασίας. Οι πολιτικές για την απασχόληση είναι ζήτημα εθνικής σημασίας, ωστόσο κι εμείς, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να τις υποστηρίζουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε. Προς αυτή την κατεύθυνση, από την πρώτη στιγμή που εκλεγήκαμε στη διοίκηση του Δήμου, πριν από 2,5 χρόνια, αναλάβαμε πρωτοβουλίες, όπως η παραίτηση υπέρ των εργαζομένων από ένδικα μέσα για εργοδοτικές διαφορές, οι ανανεώσεις και προκηρύξεις θέσεων προσωπικού και η ενίσχυση της κινητικότητας.

»Προς την ίδια κατεύθυνση προετοιμάζουμε μια πλατφόρμα για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, καθώς και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες που θα τεθούν σε εφαρμογή από το Φθινόπωρο. Και συνεχίζουμε!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet