Δραματική έκκληση για στήριξη από το τμήμα βόλεϊ του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Δραματική έκκληση για στήριξη από το τμήμα βόλεϊ του Πανερυθραϊκού

Δραματική έκκληση για ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ του Πανερυθραϊκού, προκειμένου αυτό να μην σταματήσει τη λειτουργία του, απευθύνει ο γενικός αρχηγός του Άγγελος Κυριακίδης.

Σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook ο κ. Κυριακίδης αναφέρει:

Φίλοι, φίλες και γονείς των αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Πανερυθραϊκού, φέτος ο σύλλογός μας συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος βόλεϊ.

40 χρόνια αθλητικών επιτυχιών και προσφοράς στον καθαρό αθλητισμό και στα νιάτα της ευρύτερης περιοχής της Νέας Ερυθραίας. Δεκάδες παιδιών έχουν κοινωνικοποιηθεί μέσα από τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών μας και πολλά από αυτά, λόγω των αθλητικών επιτυχιών, έχουν εισαχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση.

Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί με τεράστιο κόπο, ανιδιοτελή προσφορά και μεράκι από μια χούφτα ανθρώπων που έκαναν τον Πανερυθραϊκό και το βόλεϊ… όραμα ζωής!

Δυστυχώς, όμως, η οικονομική κρίση και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία δεν άφησαν αλώβητη την προσπάθεια αυτή. Η έλλειψη χρηματοδότησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού από το κράτος, η έλλειψη χορηγιών, η έλλειψη εθελοντικής συμμετοχής ατόμων στη προσπάθειά μας καθιστούν υπερβολικά δύσκολη τη συνέχιση της προσπάθειας αυτής.

Δυστυχώς, διαχειριζόμαστε ένα άθλημα, το ανδρικό βόλεϊ, που δεν «αντέχει» στον ανταγωνισμό των άλλων ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ), αλλά δεν έχει και τη μαζικότητα του γυναικείου βόλεϊ, μιας και το άθλημα αυτό είναι το πρώτο στον γυναικείο αθλητισμό.

Απευθυνόμαστε σε όλους σας και ζητάμε να συστρατευθείτε μαζί μας για να έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσει να υπάρχει το τμήμα βόλεϊ του Πανευθραϊκού, ένας από τους ελάχιστους αναπτυξιακούς συλλόγους που έχουν απομείνει στο ανδρικό βόλεϊ της Αθήνας.

Όποιος θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει άμεσα με e-mail ([email protected]) ή στο κινητό τηλέφωνο 6977 633302

Κυριακίδης Άγγελος
Γενικός αρχηγός τμήματος βόλεϊ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet