Έντονη μεταγραφική κίνηση στην Α.Ε. Κηφισιάς
Αθλητισμός

Έντονη μεταγραφική κίνηση στην Α.Ε. Κηφισιάς

Έντονη κινητικότητα στην Α.Ε. Κηφισιάς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η ομάδα των Βορείων Προαστίων στην ιστοσελίδα της στο ρόστερ της εντάχθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός και την περίοδο που ολοκληρώθηκε αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Α.Ο. Καρδίας, με 9 γκολ, για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στο παρελθόν ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί στην Ολλανδία και την JVC, στον Ερμή Αραδίππου στη Β’ Κύπρου, στον Αχιλλέα Τριανδρίας και στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Τζέλι Ένο: Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και τα τελευταία πέντε χρόνια φόρεσε τα χρώματα του Χολαργού, έχοντας γεμάτες χρονιές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Κυρίτσης Ηλίας: Ο νεαρός τερματοφύλακας (14/1/1997) αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Αγ. Ιερόθεο, ενώ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου.

Δημήτρης Μαρτίνος: Ο 27χρονος αμυντικός χαφ, μετά από δυο γεμάτες χρονιές με τον Εθνικό Πειραιά, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ανηφορίζει στα Βόρεια για προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα που ετοιμάζει ο Μάρκος Μαυρομάτης. Στο παρελθόν ο Μαρτίνος έχει αγωνιστεί και στην Καλαμάτα.

Επίσης, η ομάδα της Κηφισιάς ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καρακώστα. Την περσινή περίοδο ο έμπειρος αμυντικός πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά, πετυχαίνοντας 4 γκολ και θ’ αποτελέσει έναν από τους βασικούς «πυλώνες» στην άμυνα της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στον αντίποδα, η Α.Ε. Κηφισιάς έλυσε τη συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Χαλκιά, Φώτη Σουλελέ και Αργύρη Σάμιο, ενώ από την ομάδα αποχώρησε και ο τερματοφύλακάς της Γιώργος Γουμάγιας, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της σε 80 αγώνες και διετέλεσε και αρχηγός της.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet