Έργα ανακατασκευής των παιδικών χαρών Λυκόβρυσης και Πεύκης
Κοινωνία

Έργα ανακατασκευής των παιδικών χαρών Λυκόβρυσης και Πεύκης

Την εκτέλεση των έργων ανακατασκευής με βάση τα νέα πρότυπα ασφάλειας των παιδικών χαρών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης επίβλεψε την Πέμπτη 26 Ιουλίου ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος επισκέφθηκε τις παιδικές χαρές στη Δημοτική Ενότητα της Πεύκης στις οδούς Βύρωνος και Χίου, αλλά και Χρυσοστόμου Σμύρνης και Κονίτσης, ενώ στη Δημοτική Ενότητα της Λυκόβρυσης επισκέφθηκε την παιδική χαρά στην οδό Σ. Βενιζέλου και την παιδική χαρά στην οδό Σερρών. Το πρόγραμμα ανακατασκευής των 17 παιδικών χαρών του Δήμου που ολοκληρώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αφορά στην τοποθέτηση ειδικού τάπητα και την προμήθεια και εγκατάσταση νέων πιστοποιημένων οργάνων στις παιδικές χαρές της Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Η ανακατασκευή των παιδικών χαρών του Δήμου μας με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα πιστοποιημένων και συνεπώς ασφαλών παιδικών χαρών ολοκληρώνεται άμεσα, ενώ έχουμε λάβει συνολική μέριμνα για την ασφάλεια προσβασιμότητας στις παιδικές χαρές του Δήμου μας. Συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, μένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας προς τους δημότες μας για βελτίωση της καθημερινότητάς τους, αλλά και να μεριμνούμε για την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και των οικογενειών τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet