Έκκληση 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου για ενίσχυση οικογένειας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
Κοινωνία

Έκκληση 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου για ενίσχυση οικογένειας με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Έκκληση για ενίσχυση οικογένειας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας απευθύνει το 1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Λύκειο σημειώνεται:

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Μέσα στον Αύγουστο, όχι μόνο τα ωραία αλλά και τα μοιραία…

Δύο συνάδελφοι, η Δήμητρα Μπαλάτσιου, (η μητέρα) καθηγήτρια του σχολείου μας, και ο Κώστας Κυριακόπουλος (ο πατέρας) συνάδελφος, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο 20χρονος γιος τους Αναστάσης, νόσησε από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και αφού νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» από τις 14 Ιανουαρίου 2017, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας όπου και έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και η μεταμόσχευση απέτυχε.

Σήμερα ο Αναστάσης βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και πάλι, όπου του γίνεται αγωγή με στόχο την ύφεση της νόσου.

Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό για περαιτέρω νοσηλεία, δηλ. μια ακόμη μεταμόσχευση μυελού των οστών (υψηλότερου ρίσκου), σε εξειδικευμένο νοσοκομείο όπου υπάρχει δυνατότητα χρήσης και συμπληρωματικών μεθόδων.

Όσοι από εσάς θέλετε και έχετε τη δυνατότητα, μπορούν να στείλουν όποιο ποσό επιθυμούν στον λογαριασμό με IBAN: GR5201101780000017836898324 (Εθνική Τράπεζα) στο όνομα Κώστας Κυριακόπουλος.

Ο αριθμός τηλεφώνου του κ. Κ. Κυριακόπουλου, σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του, είναι 6972 011744.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet