Α.Ε. Κηφισιάς: Έφυγε ο γενικός αρχηγός Γ. Πλατογιάννης, επέστρεψε ο Π. Καραμπάς
Αθλητισμός

Α.Ε. Κηφισιάς: Έφυγε ο γενικός αρχηγός Γ. Πλατογιάννης, επέστρεψε ο Π. Καραμπάς

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Κηφισιάς, Γιάννης Πλατογιάννης, έπειτα από οχτώ ολόκληρα χρόνια που υπηρέτησε τον Ελπιδοφόρο και εν συνεχεία την Α.Ε. Κηφισιάς, αποχωρεί από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους,  δηλώνοντας ωστόσο ότι θα παραμείνει πιστός της φίλαθλος, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

Στη δήλωση αποχώρησής του ο Γ. Πλατογιάννης αναφέρει:

«Αποχωρώ από τη θέση του γενικού αρχηγού και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. Κηφισιάς καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Γαντζούλα για την πολυετή συνεργασία που είχαμε, αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους κ.κ. Γιώργο Γαντζούλα, Παναγιώτη Κεφαλά, Κωνσταντίνο Πίσσα και Νίκο Καρβελέα, οι οποίοι, μαζί με τον Βασίλη Γαντζούλα, ήταν οι πρωτεργάτες στην υλοποίηση μίας υπέροχης ιδέας, όπως ήταν η ένωση του ποδοσφαίρου της περιοχής, μέσω της δημιουργίας της Α.Ε. Κηφισιάς.

»Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των εκάστοτε διοικητικών συμβουλίων, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και, γενικότερα, τους συνεργάτες μου, ανθρώπους με τους οποίους οι σχέσεις μας δεν περιορίζονταν μόνο εντός γηπέδου. Θεωρώ ότι, από την πλευρά μου, ανταποκρίθηκα στις υποχρεώσεις μου απέναντι στην ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με ευσυνειδησία και ζήλο για αυτό που έκανα.

»Σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στην Κηφισιά έχω να θυμάμαι πάρα πολλές όμορφες στιγμές κι ελάχιστες άσχημες, που όλες μαζί όμως συνθέτουν αναμνήσεις και συναισθήματα τα οποία είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα. Εύχομαι στην ομάδα μόνο επιτυχίες και στους ανθρώπους που την υπηρετούν να έχουν υγεία και όρεξη να συνεχίσουν να προσφέρουν για πολλά χρόνια ακόμα. Θα παραμείνω στο πλευρό της Κηφισιάς, ως πιστός φίλαθλός της».

Εν τω μεταξύ, η Α.Ε. Κηφισιάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καραμπά. Ο 24χρονος αριστερός μπακ-χαφ επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από δύο χρόνια που αγωνίστηκε σε Αστέρα Βάρης και Τσικλητήρα Πύλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet