Ο δήμαρχος Πεντέλης συγχαίρει τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Πεντέλης συγχαίρει τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Τα συγχαρητήριά του δίνει στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Στο μήνυμα που απευθύνει προς τους επιτυχόντες και μη μαθητές των σχολείων του Δήμου σημειώνεται:

Αγαπητά μας παιδιά,

Μία δύσκολη και επίπονη περίοδος προσπάθειας ολοκληρώθηκε και κλείνει μέχρι να ανοίξει μία άλλη. Ο αγώνας και οι κόποι σας όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας που πέτυχαν με τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία σας μας δίνει χαρά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους εύχομαι καλή υγεία ψυχική, σωματική και δύναμη. Η ζωή είναι μπροστά σας και οι ευκαιρίες ανοιχτές. Άλλωστε τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από εσάς, για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας που έδωσαν τον δικό τους αγώνα εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών στηρίζοντάς σας σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας σας.

Καλή συνέχεια σε όλους με τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet