Αναδιανομή 10.000 vouchers ΕΕΤΑΑ για φιλοξενία σε Παιδικούς Σταθμούς
Αυτοδιοίκηση

Αναδιανομή 10.000 vouchers ΕΕΤΑΑ για φιλοξενία σε Παιδικούς Σταθμούς

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, με ανακοίνωση – πρόσκληση της, καλεί τους ωφελούμενες που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά, δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για τη συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers.

Η αναδιανομή ανακοινώνεται κατόπιν εντολής του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση. Ο αριθμός των vouchers ανέρχεται περίπου σε 10.000, από ένα σύνολο 92.300, και θα διανεμηθούν με βάση αυστηρά τη μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια οι ωφελούμενες-οι να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.

Όπως τονίζει η ΕΕΤΑΑ με τα vouchers που ήδη διανεμήθηκαν έχουν καλυφθεί όλοι οι αιτούντες που ήταν κάτω από το όριο της φτώχειας και το 95% των ΑμεΑ.

Με βάση τα περσινά δεδομένα, η ΕΕΤΑΑ πιστεύει, όπως ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής της ότι, τέλος Σεπτεμβρίου που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000.

«Άλλωστε, όπως διαβεβαίωσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα καλυφθεί η οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη χρειαστεί» τονίζεται στην πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Υποβολή αίτησης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet