Γυναίκες που διαπρέπουν στον επαγγελματικό στίβο βράβευσε ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Γυναίκες που διαπρέπουν στον επαγγελματικό στίβο βράβευσε ο Γ. Πατούλης

Στην 21η Παγκόσμια Τελετή Απονομής των Βραβείων «Θεά Άρτεμις» (Global Goddess Artemis Award) που πραγματοποίησε το Ευρωαμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών EAWC (Euro-American Women΄s Council) στο Μουσείο της Ακρόπολης, συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, απονέμοντας το βραβείο «Θεά Άρτεμις» σε προσωπικότητες που έχουν διακριθεί με την προσφορά τους στον επαγγελματικό στίβο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης βράβευσε τη δημοσιογράφο Νατάσσα Σπαγαδόρου και την καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) Μαρία Λοϊζίδου.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην τελετή απονομής ο κ. Πατούλης δήλωσε: «Η Ελλάδα της αριστείας είναι η Ελλάδα της επιβράβευσης σε τιμώμενα πρόσωπα που με το έργο τους έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία για το μέλλον. Συγχαίρουμε τη σημαντική Ελληνίδα Λούλα Λόη-Αλαφογιάννη που φέρνει διεθνούς κύρους προσωπικότητες από κάθε γωνιά της γης πιο κοντά στην Ελλάδα και στο ελληνικό πνεύμα. Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της».

Το EAWC ιδρύθηκε το 1996 από την κα Λούλα Λόη-Αλαφογιάννη με σκοπό να ενδυναμώνει το κύρος της γυναίκας στη παγκόσμια αγορά. Μέσω του EAWC γυναίκες από διαφορετικά περιβάλλοντα και με ποίκιλλα επιτεύγματα εργάζονται μαζί για να προωθήσουν την πορεία των γυναικών σε θέσεις εξουσίας και υπευθυνότητας.

Στη βραδιά παρέστησαν και τιμήθηκαν, επίσης, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το «Ευ Αγωνίζεσθαι», Κατερίνα Παναγοπούλου, γυναίκες ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, προσωπικότητες από το εξωτερικό.

Στην απονομή παραβρέθηκαν, επίσης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, καθώς και οι συμμετέχοντες στο 21ο  Παγκόσμιο Συμπόσιο του EAWC.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet