Συνάντηση προέδρου ΚΕΔΕ με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση προέδρου ΚΕΔΕ με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, συναντήθηκε χθες, Τρίτη 10 Οκτωβρίου, με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Marwan Toubassi.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, βρέθηκαν στο επίκεντρο οι δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την πρεσβεία της Παλαιστίνης σε επίπεδο ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών δράσεων αλληλεγγύης.

Ο κ. Γ. Πατούλης επισήμανε στον κ. M. Toubassi ότι «η Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού έχει επιδείξει έμπρακτα μέχρι τώρα την ευαισθησία της σε ζητήματα που αφορούν στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης» και πρόσθεσε ότι «θα το πράξει σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστεί και στο μέλλον».

Με δεδομένη τη διάθεση και των δύο πλευρών να αναπτυχθεί περαιτέρω η συνεργασία, συμφωνήθηκε, όπως ενημερώνει η Ένωση, να προσδιοριστεί ένα συγκεκριμένο πλαίσιο μέσω του οποίου θα μπορούν να υλοποιηθούν περαιτέρω δράσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ σε σχετικές δηλώσεις του τόνισε ότι: «Με τον κ. Marwan Toubassi συζητήσαμε τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας μας με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων των ελληνικών δήμων με αντίστοιχους της Παλαιστίνης. Ήδη συμφωνήσαμε με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα να μας δώσει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο των αξόνων που θα μπορούσε να αναπτυχθεί μια σταθερή συνεργασία με τη συμμετοχή συγκεκριμένων δήμων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet