4 νίκες και 2 ήττες για τις ομάδες των Βορείων στη 4η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών
Αθλητισμός

4 νίκες και 2 ήττες για τις ομάδες των Βορείων στη 4η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των 2 ομίλων της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών, με 4 νίκες και 2 ήττες για τις ομάδες Βορείου Τομέα που παίρνουν μέρος στα σχετικά πρωταθλήματα.

Στον 1ο όμιλο η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου έχασε στο κλειστό «Μ. Παπαδάκης» από τον Γ.Σ. Βριλησσίων με σκορ 57-66 και πλέον βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς, με τον αντίπαλό του να τον ακολουθεί μία θέση πίσω, με 5 βαθμούς. Η ομάδα του Χαλανδρίου για την επόμενη αγωνιστική θ’ αντιμετωπίσει στις 3/11 στο κλειστό του Αγ. Στεφάνου τον Οίον, ενώ τα Βριλήσσια θα υποδεχθούν την Ολυμπιάδα 96.

Για τον ίδιο όμιλο ο Α.Ο. Πολιτείας γνώρισε την ήττα στο κλειστό της Πετρούπολης από την Ολυμπιάδα 96 με σκορ 68-53 και βρίσκεται πλέον στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 5 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα υποδεχθεί τον ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθερίου.

Τέλος, η ΕΦΟΑ Σπ. Λούης επιβλήθηκε του ΠΑΟ Θρίαμβος Αθ., στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με σκορ 55-48 και διατηρείται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς. Για την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Αμαρουσίου θ’ αντιμετωπίσει στις 2/11, στο κλειστό της Γκράβας, τον Οιωνό.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών (1ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών (1ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών ο Γ.Σ. Χαλανδρίου έκανε το «διπλό» στον κλειστό του Ιλίου, απέναντι στην Παλατιανή, την  οποία νίκησε με σκορ 65-68. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 7 βαθμούς και στην επόμενη αγωνιστική (3/11) θα φιλοξενήσει στο κλειστό «Ν. Πέρκιζας» την Υπεροχή Εξαρχείων.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης απέναντι στον ΑΟΚ Σπάτων σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από πάθος, ένταση και από το δυναμικό παιχνίδι των δύο ομάδων. Παρά τη μεταβατική φάση αυτής της εβδομάδας, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ομίλου, η ομάδα των Βορείων Προαστίων, με υπηρεσιακό προπονητή τον Σπύρο Δημητρακέλλο, κατέβηκε συγκεντρωμένη στον στόχο της και έδειξε μεγάλη θέληση και πείσμα για την νίκη, αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του. Μετά από ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο (10-22), ο ΚΑΟΛ μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο με πολύ σφιχτή άμυνα, υπομονή στην επίθεση, με πολύ καλές επιλογές και με ένα επιμέρους σκορ (25-11), πέρασε μπροστά στην ανάπαυλα με 35-33. Στο τρίτο δεκάλεπτο συνέχισε από εκεί που σταμάτησε και με σκορ δεκαλέπτου (16-10) διεύρυνε τη διαφορά του στους 8 πόντους, η οποία παρέμεινε μετά το ισόπαλο τέταρτο δεκάλεπτο (9-9), με το σκορ να κλείνει στο 60-52.

Ο ΚΑΟΛ ανέβηκε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (3/11) θ’ αντιμετωπίσει στο κλειστό του Κόκκινου Μύλου τον Αχιλλέα.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών (2ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών (2ος όμιλος)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet