Με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες ολοκλήρωσαν την 8η αγωνιστικής της Α’ ΕΣΠΑ οι «Βόρειοι»
Αθλητισμός

Με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες ολοκλήρωσαν την 8η αγωνιστικής της Α’ ΕΣΠΑ οι «Βόρειοι»

Τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός των ομάδων του Βορείου Τομέα Αττικής στην 8η αγωνιστική των δύο ομίλων της Α΄ΕΠΣΑ. Το «τρίποντο» πήραν η Νέα Ιωνία, ο Χολαργός και το Χαλάνδρι, ενώ με τον βαθμό της ισοπαλίας έμειναν Αγία Παρασκευή, Κένταυρος Βριλησσίων, Ηράκλειο, Πεύκη και Πανερυθραϊκός.

1ος όμιλος

Δόξα Βύρωνα – Νέα Ιωνία 0-1

Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα της Νέας Ιωνίας στο γήπεδο του Βύρωνα απέναντι στη Δόξα για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 21′ με τον Γεωργόπουλο και, παρά τις πολλές ευκαιρίες των γηπεδούχων, κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, φθάνοντας στους 7 βαθμούς, που τη φέρνουν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αγία Παρασκευή – Κένταυρος Βριλησσίων 2-2

Έτσι που εξελίχθηκε ο αγώνας η Αγία Παρασκευής θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με το εντός έδρας 2-2 απέναντι στον ουραγό Κένταυρο Βριλησσίων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41′ με το γκολ Κωνσταντάκη και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, με το αυτογκόλ του Βελέντζα η «Αγία» βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο», αλλά κατάφερε να συνέλθει από το σοκ και με τον Τσοπανάκο στο 62′ και τον Λαζόπουλο στο 65′ κατόρθωσε να διασώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ατυχές αποτέλεσμα απομακρύνει τη «Santa» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση, με 14 βαθμούς, ενώ ο Κένταυρος Βριλησσίων παραμένει στην τελευταία θέση, με 5 βαθμούς.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Ηράκλειο 0-0

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν οι ομάδες του Θριάμβου και του Ηρακλείου, στο γήπεδο του Χαϊδαρίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο Γκούγκας στο 65′ έβαλε τους Ηρακλειώτες μπροστά στο σκορ, ενώ στο 77′ ο Μπάκας αντίκριζε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες. Παρ’ όλα αυτά, βρήκαν το κουράγιο ν’ αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχαν στο 86′ με τον Εγιουρούμ.

Η ομάδα των Βορείων, μετά από 8 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ (8η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

Πεύκη – Αργυρούπολη 0-0

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Πεύκη και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Αργυρούπολη, στην 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις καλές φάσεις, αλλά και τα δοκάρια, η Αργυρούπολη με τον Γκρεβτσίδη στο 25′ και η Πεύκη με τον Λάμπι στο 75′.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Ρώσση, Παππάς, Λούμης, Ανδρέου, Λάμπι, Πέτσης, Πετράκης, Κοντογιαννόπουλος (60′ Καραγιάννης), Αναστασίου (57′ Τσεπελέ).

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Αδαμίδης (46’ Κακούτης), Παπαντωνάκης, Γεωργάκας (80′ Χιόνης), Κοτρώτσος (75’ Γοργάκης), Μηλλιαράκης, Λεβέντης, Γκρεβτσίδης (88′ Μπουσουλόπουλος), Γιαννίκος, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Χολαργός – Φωστήρας Ηλιούπολης 2-0

Νίκη – «ανάσα» για τον Χολαργό επί του Φωστήρα Ηλιούπολης στην 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, που δίνει το δεύτερο «τρίποντο» στην ομάδα των Βορείων στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το «ντεμπούτο» του Γιώργου Τσαμόπουλου στον πάγκο της ομάδας, η οποία πλέον ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια.

Οι Χολαργαίοι έφθασαν στο πρώτο γκολ στο 25, με ωραίο σουτ του Αλ. Καζάκου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τρυφιάτης γύρισε έξυπνα την μπάλα στον Παν. Καζάκο, ο οποίος απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα του Μωραΐτη, κάνοντας το τελικό 2-0.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλαίος, Γερώνυμος, Κοντογιάννης (80′ Ζώης), Μιχελής, Νταϊφώτης (89′ Καλατζής), Αλεβίζος, Καζάκος Αλ., Χάλος, Καζάκος Π., Τρυφιάτης (53′ Βουλωμένος), Λύρας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς): Μωραΐτης, Τσαπικούνης, Μίζιος (46′ Σάχου), Αϊβάζης, Τσικριτέας, Μπαρδάκης, Φάρος, Μερτζανίδης (46′ Χαντζής), Τσάκαλος, Λεπτάκης, Μπλέτσας.

Χαλάνδρι – Άγιος Θωμάς 3-0

Πολύτιμη βαθμολογικά νίκη για το Χαλάνδρι που επικράτησε με σκορ 3-0 του Αγίου Θωμά στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Το σκορ στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου άνοιξε στο 20′ ο Λουκάς, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Σεϊτάι να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Το τελικό 3-0 για τους Χαλανδραίους έκανε ο Βενάρδος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Άρης Πετρούπολης – Πανερυθραϊκός 0-0

Κακό ποδόσφαιρο, «φτωχές» φάσης και «λευκή» ισοπαλία ο απολογισμός της αναμέτρησης μεταξύ του Άρη και του Πανερυθραϊκού στο γήπεδο της Πετρούπολης για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο πρωτοπόρος Άρης «έσπασε» το σερί των τριών σερί νικών, αφού δεν κατάφερε να διασπάσει την εξαιρετικά καλά στημένη άμυνα της ομάδας του Αντώνη Τσιμπάκη. Ωστόσο, αν και στα… μετόπισθεν τα πήγε άριστα, στην επίθεση ο Πανερυθραϊκός αποδείχθηκε ιδιαίτερα άτολμος, με την απουσία του Τσεβά να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Ζουζουλής, Βασιλάκος (59’ Μακρίδης), Παπαπαναγιώτου, Γαλανόπουλος, Κυριαζής (80’ Ζούκας), Γκουτσούλας, Κατσής (46’ Σιδέρης), Θανόπουλος, Τσάτσα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Κατσάρας, Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (74’ Αγουρίδας), Μπρίλης, Αδρακτάς (91’ Γιαταγάι), Νταλένγκα (57’ λ.τρ. Δημαράς).

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ (8η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet