Το διήμερο Φεστιβάλ «Discover Dogs» χαιρέτισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Το διήμερο Φεστιβάλ «Discover Dogs» χαιρέτισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Το διήμερο φεστιβάλ κυνοφιλίας, μάθησης, χαράς και δημιουργίας, υπό τον τίτλο «DiscoverDogs», που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, χαιρέτισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης.

Το πρωτοποριακό αυτό φεστιβάλ είχε ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων υποχρεώσεων και καθημερινότητας.

Καλωσορίζοντας στο Μαρούσι τους μικρούς, μεγάλους, κηδεμόνες και φίλους του σκύλου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, εξήρε την πρωτοβουλία των διοργανωτών και δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη της διοίκησης στις προσπάθειες που προάγουν τη φιλοζωία και την αρμονική συμβίωση.

«Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει την προσπάθεια του κ. Βασίλη Γουλιέλμου που πρωτοστατεί στις συναντήσεις των φιλόζωων στο Μαρούσι. Η πόλη μας είναι πρωτοπόρος Δήμος στα θέματα προστασίας των αδέσποτων ζώων και πιστοποιείται κάθε χρόνο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τη διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αθηνών. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους φιλόζωους τόσο της πόλης μας, όσο και όλης της χώρας και να στηρίζουμε την πεποίθηση ότι η υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου είναι πράξη πολιτισμού» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να εισάγουν τα παιδιά τους στην ευγενή έννοια της φιλοζωίας μέσα από μια σειρά βιωματικών, ψυχαγωγικών δράσεων, ενώ ειδικοί αναφέρθηκαν ενδελεχώς στους τρόπους για την ευζωία των αγαπημένων μας φίλων.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης κ. Γουλιέλμος ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη συμπαράσταση και τη χορηγία της αιγίδας του Δήμου Αμαρουσίου στο διήμερο φεστιβάλ και τον συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες του και τα φιλοζωικά του αισθήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου, Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet