Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

«Διαβόλου κάλτσα» στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμεικής

0
120 Προβολές

Η θεατρική παράσταση «Διαβόλου κάλτσα» παρουσιάζεται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 20:30 στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμεικής (Λ. Κηφισιάς 207, Μαρούσι).

Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο της δράσης «Μουσικοθεατρικές βραδιές Νοεμβρίου» που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Το θεατρικό έργο «Διαβόλου κάλτσα» είναι μια σπαρταριστή σάτιρα που προκαλεί αβίαστα το γέλιο. Μέσα από τις κωμικές καταστάσεις και τους πιπεράτους διαλόγους βλέπουμε την υπεροψία να καταβαραθρώνεται και το ψέμα να τιμωρείται. Ένα έργο που με μια εύθυμη και ανάλαφρη διάθεση περιγράφει τον σύγχρονο άνθρωπο με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του και παράλληλα δίνει μηνύματα στον θεατή.

Το έργο εξελίσσεται σε κάποια ελληνική επαρχία όπου ο ήρωας θεωρεί τον εαυτό του τον πιο έξυπνο τον πιο πετυχημένο και καταφερτζή που έχει αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Υποτιμά τούς γύρω του ώσπου αρχίζει να ανακαλύπτει ότι κάποιοι είναι πιο έξυπνοι από αυτόν. Ξαφνικά δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη που ανατρέπει πολλές καταστάσεις .Θα θυμώσει, θα αντιδράσει, θα φοβηθεί ή θα συμβιβαστεί;

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Άγγελος Μοσχονάς
  • Ηχοφωτιστικά: Ανδρέας Καραμανλής
  • Σκηνικά: Δάφνη
  • Μουσική: Κατερίνα Μάσκα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Μακρής, Βαγγέλης Πυρίνης, Γιώργος Καπετανάκος, Ντίνα Βούρτση, Κατερίνα Πυρίνη.

Είσοδος ελεύθερη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up