Ομιλία «Αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου» στη Νέα Πεντέλη
Κοινωνία

Ομιλία «Αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου» στη Νέα Πεντέλη

Ομιλία με θέμα «Αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου – Η σημασία των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στις 19:00 στο Pentelica Pharmacy στη Νέα Πεντέλη (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 28).

Την ομιλία θα πραγματοποιήσει η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗΣΥΑ), Αθηνά Βαδαλούκα.

Λίγα λόγια για την ΠΑΡΗΣΥΑ

Πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν από χρόνιο πόνο καρκινικής ή μη αιτιολογίας, με αποτέλεσμα την μεγάλη κοινωνική, ψυχολογική και οικονομική τους επιβάρυνση, χωρίς καν να γνωρίζουν την ύπαρξη των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, στα οποία μπορούν να θεραπευτούν. Η ΠΑΡΗΣΥΑ από την ίδρυσή της ως επιστημονική εταιρεία εδώ και 20 χρόνια, αγωνίζεται για το δικαίωμα των ασθενών στη θεραπεία του χρόνιου πόνου, μέσα από το πλούσιο και δυναμικό επιστημονικό, κοινωνικό κι εκπαιδευτικό της έργο. Μεταξύ άλλων, συνεργάζεται στενά με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, με συλλόγους ασθενών αλλά και με δήμους οργανώνοντας συμβουλευτικούς σταθμούς Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας.

Η πρόεδρος της ΠΑΡΗΣΥΑ, Αθηνά Βαδαλούκα, είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Αναισθησιολογίας – Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Αγωγής ΕΚΠΑ, γεν. γραμματέας του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πόνου (WIP), αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου κατά του Πόνου (ΕuLAP), τ. πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιοχικής Αναισθησίας (ΕSRA) κι έχει συμμετάσχει σε πολλές σχετικές Εθνικές Επιτροπές.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.grpalliative.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet