Σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκε γυναίκα από φωτοβολίδα
Κοινωνία

Σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκε γυναίκα από φωτοβολίδα

Ιδιαίτερη ένταση και συγκρούσεις μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και δυνάμεων καταστολής λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στα Εξάρχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία ολοκληρώθηκε χωρίς «παρατράγουδα». Τα μπλοκ των αναρχικών πέρασαν ήρεμα μπροστά από την πρεσβεία και αποχώρησαν, συνοδεία ΜΑΤ, προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Εκεί υπήρξε η πρώτη ένταση, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ φέρονται, σύμφωνα με μαρτυρίες, να προσπαθούν να διαλύσουν τα μπλοκ προς τα Εξάρχεια.

Τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 100 νεαρά άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις στο ύψος της οδού Τοσίτσα. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση δακρυγόνων, στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τα άτομα αυτά.

Οδοφράγματα έχουν στηθεί με κάδους απορριμμάτων, ενώ επεισόδια σημειώνονται και κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.

Τραυματισμός γυναίκας από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

Για σοβαρό τραυματισμό γυναίκας στο πόδι από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια κάνει λόγο το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, η φωτοβολίδα προήλθε από αυτοσχέδιο πυροσωλήνα.

Η δικηγόρος χτυπήθηκε στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό». Η γυναίκα την ώρα που τραυματίστηκε συνομιλούσε με φωτορεπόρτερ.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet