Λ. Μαγιάκης: Να συνεργαστούν Πατούλης & Καραμέρος για τα αντιπλημμυρικά
Κοινωνία

Λ. Μαγιάκης: Να συνεργαστούν Πατούλης & Καραμέρος για τα αντιπλημμυρικά

Παρέμβαση για να σταματήσει ο «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, και τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι κάνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, Λευτέρης Μαγιάκης.

Ο κ. Μαγιάκης καλεί τον κ. Πατούλη και τον κ. Καραμέρο να συνεργαστούν προκειμένου να βρουν άμεσα λύση στο πρόβλημα των περιουσιών των κατοίκων που γειτνιάζουν με το ρέμα της Σαπφούς στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου σημειώνεται:

Με αφορμή την αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει μεταξύ του δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γ. Πατούλη, και του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής, κ. Γ. Καραμέρου, σχετικά με τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής των αντιπλημμυρικών έργων στο Μαρούσι, θα ήθελα να καλέσω και τους δύο, αντί να επιδίδονται στην απόδοση ευθυνών ο ένας στον άλλο για το παραπάνω θέμα, να συνεργαστούν και να βρουν άμεσα λύση στο πρόβλημα των περιουσιών των κατοίκων που γειτνιάζουν με το ρέμα της Σαπφούς στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στο Μαρούσι.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι σε περίπτωση πλημμυρικών φαινομένων στο σημείο αυτό υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να θρηνήσουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών και τεράστιες υλικές ζημιές. Η ολιγωρία η δική τους, αλλά και προηγούμενων διοικήσεων, μπορεί να αποβεί μοιραία. Αν δεν δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα, η έκφραση συλληπητηρίων για τον θάνατο των 20, προς το παρόν, συμπολιτών μας στη Μάνδρα Αττικής θα αποδειχθεί κενή περιεχομένου και υποκριτική. Η απαραίτηση συνέργεια των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής δεν μπορεί να εμποδίζεται από τις μικροπολιτικές επιδιώξεις κανενός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet