Δείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Δείπνο εργασίας με τον πρέσβη του Κατάρ στη χώρα μας, Abdulaziz Ali Al – Naama, είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας και κυρίως σε θέματα τοπικής ανάπτυξης και επενδύσεων.

Ο κ. Πατούλης έκανε εκτενή αναφορά στο όραμά του για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού όπου διαπίστωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, μεγάλο ενδιαφέρον από τον πρέσβη του Κατάρ.

Μάλιστα ο κ. Πατούλης προσεκλήθη προσωπικά από τον κ. πρέσβη να επισκεφτεί το Κατάρ όπου και θα έχει επαφές με Καταριανούς αξιωματούχους και θα συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα Παγκόσμια Συνέδρια.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον πρέσβη του Κατάρ για την εποικοδομητική συνεργασία και παραγωγική συζήτηση και τόνισε ότι οι δύο λαοί ενώνονται εδώ και χρόνια από αμοιβαία αισθήματα φιλίας και συνεργασίας και αυτή την παρακαταθήκη οφείλουμε να την αναπτύξουμε.

Στη συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, παραβρέθηκαν ο α΄ γραμματέας της Πρεσβείας, Hamed Al Marwani, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γιώργος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet