Μεγάλη συμμετοχή στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως»
Πολιτισμός

Μεγάλη συμμετοχή στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως»

Η μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου μεγάλου χορού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης- Πεύκης «Ο Τάλως» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο κρητικό κέντρο «Αόρη».

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου εντυπωσιάσαν με τους όμορφους χορούς τους και παρέα με τον Γρηγόρη Αλυσσανδράκη, αλλά και τον Μανιώρο που διασκέδασαν τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση με τη μουσική τους τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ταξίδεψαν νοερά μέχρι την Κρήτη.

Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις χορεύτριες και τους χορευτές του που την ομόρφυναν με τη λεβεντιά τους. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον χοροδιδάσκαλο Γιώργο Φραγκάκη, τη συνεργάτιδα του Εμμανουέλα Τσώρου, καθώς και τον δάσκαλο λύρας Γρηγόρη Αλυσσανδράκη.

Τέλος, ιδιαίτερα ευχαρισρτεί τους επιχειρηματίες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμαά του προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δώρων που στη συνέχεια υποστήριξε τη λαχειοφόρο αγορά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet