Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Εγκατέλειψαν βρέφος ημερών έξω από σχολείο στο Μαρούσι

0
279 Προβολές

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών εγκαταλείφθηκε έξω από σχολείο στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία από την αστυνομία, όλα έγιναν χθες (05.12.2017) το πρωί.

Ήταν 07:30 το πρωί όταν μια από τις δασκάλες έφτασε στο σχολείο για να ανοίξει. Στην πόρτα βρήκε εγκαταλελειμμένο το βρέφος, μόλις λίγων ημερών. Το είχαν αφήσει μέσα στο κρύο.

Οι άνθρωποι του σχολείου περιέθαλψαν το βρέφος και ακολούθησαν όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το μωρό έχει μεταφερθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δεν ξέρουν πώς άφησε το βρέφος

Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως το πρωί της Τετάρτης (06.12.2017) από τις κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το πρωί που πήγε η δασκάλα να ανοίξει το σχολείο, βρήκε στην είσοδο ένα μωράκι λίγων ημερών, που προφανώς είχε αφήσει η μητέρα του κάποια ώρα νωρίτερα», δήλωσε σήμερα (06.12.2017) στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Σοφία Κωνσταντέλια.

Οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν, όπως είπε η κα Κωνσταντέλια, αν η μητέρα γνώριζε το σχολείο και τους ανθρώπους τους κι αν το άφησε εκεί γιατί ήξερε ότι θα το φροντίσουν, όπως κι έγινε.

Εξετάζουν τις κάμερες στο Μαρούσι

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εγκατάλειψη του βρέφους και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα και εξετάζει τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας των κτηρίων που βρίσκονται κοντά στο σχολείο. Ελπίζουν ότι ίσως κάποια από αυτές να έχει καταγράψει τη στιγμή που η μητέρα ή κάποιος άλλος, εγκαταλείψει το παιδί στην πόρτα του σχολείου. Έτσι, θα μπορέσουν να εντοπίσουν τους γονείς του βρέφους.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up