Φωταγωγείται σήμερα το χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Ν. Ερυθραία
Κοινωνία

Φωταγωγείται σήμερα το χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Ν. Ερυθραία

Η Νέα Ερυθραία στολίστηκε με τα γιορτινά της και… λάμπει όσο ποτέ. Οι πλατείες της και οι δρόμοι έχουν ήδη φωταγωγηθεί και οι δημότες και οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μαγική στο πανέμορφο προάστιο.

Σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στην πλατεία Ν. Πλαστήρα, στις 6:30 το απόγευμα ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Νέας Ερυθραίας. Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα ενώσει μικρούς και μεγάλους σε μια νύχτα γεμάτη μουσική.

«Φωταγωγούμε τις πόλεις μας και μεταμορφώνουμε πλατείες του Δήμου μας σε χριστουγεννιάτικους προορισμούς με πλούσιες δραστηριότητες για τα παιδιά μας. Μουσικά σχήματα και χορωδίες θα δίνουν επίσης για είκοσι ημέρες το ρυθμό της γιορτής», τονίζει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Κηφισιάς.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου θα είναι ευκαιρία για μια μεγάλη γιορτή με καλεσμένους όλους τους δημότες και τους επισκέπτες της Νέας Ερυθραίας. Ο Μύρωνας Στρατής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ανέβει στη σκηνή για να δώσει στο κοινό μία ξεχωριστή συναυλία με γνωστές επιτυχίες όπως: «Πάνω απ΄ όλα», το τραγούδι που ξάφνιασε τους πάντες με τον αυθόρμητο δυναμισμό του κι έγινε ρεφρέν στα χείλη μικρών και μεγάλων κι είναι ένα από τα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια στο ελληνικό ραδιόφωνο των τελευταίων δέκα χρόνων. Μαζί του η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελένη Θεοδώρου. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «η καρδιά της Νέας Ερυθραίας θα χτυπήσει δυνατά σε μια νύχτα γεμάτη νότες!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet