Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο προγράμματος με τίτλο «Χριστούγεννα στην Κηφισιά», το οποίο ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, ο Άγγελος Κατσίρης, ο Νίκος Καλλίνης (Εκείνος + Εκείνος), μαζί με το διαχρονικό και καταξιωμένο συγκρότημα των Charms, χάρισαν στο κοινό μια νοσταλγική συναυλία με τις «μπαλάντες της ζωής μας», με όλα τα γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια τους, παρασέρνοντας τον κόσμο σε ένα πάρτι με χορό και τραγούδι.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και στη Νέα Ερυθραία και την Κηφισιά. Στη Νέα Ερυθραία, στην πλατεία Μικρασιατών, στο κέντρο της πόλης, το νέο ποπ-ροκ συγκρότημα GAZOZA διασκέδασε τον κόσμο με πλήθος ελληνικών και ξένων τραγουδιών, αλλά παρουσίασαν και το νέο τους single με τίτλο «GAZOZA η φάση».

Αντίστοιχα, στην Κηφισιά στις 12 το μεσημέρι, οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολής χορού «Δέσποινα Γρηγοριάδου», πρόσφεραν μία ξεχωριστή χορευτική παράσταση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο παραμύθι», στην καρδιά της πόλης, με εξαιρετική, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, επιτυχία. Μία παράσταση βασισμένη στο γνωστό παραμύθι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Hans Christian Andersen.

Λίγο αργότερα, στο πάρκινγκ Πλάτανος, η νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Κόνιακ, έδωσε μία διαφορετική συναυλία σε pop, rock, Rnb, αλλά και ελληνικά ακούσματα, τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία των Stavento «Μέσα σου», αλλά και πολλά άλλα δικά της τραγούδια, όπως το νέο της single «Σε επιλέγω» και «Α4», ξεσηκώνοντας με το κέφι και τη ζωντάνια της το κοινό.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του διημέρου έκλεισαν με την καθιερωμένη ετήσιχριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς που διεξήχθη στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet