Παρουσία του Ν. Γκάλη η συνέντευξη Τύπου για το «Nick Galis Hall Of Famous Game»
Αθλητισμός

Παρουσία του Ν. Γκάλη η συνέντευξη Τύπου για το «Nick Galis Hall Of Famous Game»

Η ΚΕΔΕ, ο Δήμος Αμαρουσίου, η AIRPAPACTION, η TCS και ο Νίκος Γκάλης πραγματοποιούν επίσημη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης «Nick Galis Hall Of Famous Game» για την είσοδό του στο Hall of Fame.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο King George Hotel – αίθουσα Ball Room 3 στον 1ο όροφο.

Εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της www.ticketmaster.gr. Επίσης, από σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 14:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα «Nick Galis hall of famous game» και στην είσοδο του δημαρχείου του Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα, Μαρούσι).

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο αγώνας προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο Hall of Fame θα γίνει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα στο «Χαμόγελο του παιδιού» και στην «Κιβωτό του κόσμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet