Ευχές στον Γ. Πατούλη από το «Ψαραύτειο» & το Νηπιαγωγείο του «Σικιαριδείου»
Κοινωνία

Ευχές στον Γ. Πατούλη από το «Ψαραύτειο» & το Νηπιαγωγείο του «Σικιαριδείου»

Ευχές για Καλές Γιορτές δέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, από τα παιδιά που φοιτούν στο Ειδικό Νηπιαγωγείο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και τους οικοτρόφους του Ιδρύματος «Ψαραύτειο». Μαζί με τα «Χρόνια Πολλά» τραγούδησαν και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ευχήθηκαν μελωδικά στον δήμαρχο για τις γιορτές. Δασκάλες και παιδιά προσέφεραν στον δήμαρχο έναν πίνακα με το χριστουγεννιάτικο δένδρο που δημιούργησαν ειδικά για εκείνον. Ο δήμαρχος αγκάλιασε τα παιδιά, τα ευχαρίστησε θερμά και τους ευχήθηκε, καθώς και στους δασκάλους που τα συνόδευαν, να έχουν καλές γιορτές, μεταφέροντας, παράλληλα, ότι ο ίδιος προσωπικά και η διοίκηση του Δήμου θα βρίσκονται σταθερά κοντά στις ανάγκες των παιδιών και των εργαζομένων του Ιδρύματος.

Από την πλευρά του, το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησε τον δήμαρχο που, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σταθερά βρίσκεται κοντά στα παιδιά.

Κοντά στα παιδιά του Σικιαρίδειου Ιδρύματος βρέθηκε και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Τις δικές τους μελωδικές ευχές για τα Χριστούγεννα έδωσαν στον δήμαρχο Γ. Πατούλη και οι οικότροφοι του Ιδρύματος «Ψαραύτειο» που μαζί με τους συνοδούς τους τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του για να του ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο για τις Άγιες Μέρες των γιορτών.

Οι οικότροφοι του ιδρύματος «Ψαραύτειο», άνθρωποι με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down, προσκάλεσαν τον δήμαρχο στη «Στέγη» τους για να του ανταποδώσουν τη φιλοξενία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet