Διατακτικές επιταγές για τις πιο ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Διατακτικές επιταγές για τις πιο ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου

«Με στόχο την προάσπιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής συγκυρίας, αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και την κοινωνική μέριμνα της δημοτικής Αρχής εν όψει των εορτών, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρέδωσε σε άπορους συμπολίτες μας διατακτικές επιταγές για την προμήθεια αναγκαίων για τη διατροφή τους ειδών κατά τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, με συνολικό ποσό για κάθε δικαιούχο τα 486 ευρώ» σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος, αφού ευχήθηκε σε όλους τους συμπολίτες που έλαβαν τις διατακτικές επιταγές, χρόνια πολλά και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και ποιοτικότερη για όλους, τόνισε ότι η δημοτική Αρχή, με ευαισθησία και σεβασμό, στέκεται δίπλα σε όσους έχουν περισσότερη ανάγκη.

«Το αίσθημα αλληλεγγύης μπορεί να νικήσει την κάθε οικονομική κρίση και η ανθρωπιά μας να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία. Χρέος όλων μας είναι η ισχυρή Αυτοδιοίκηση, με μια κοινωνική πολιτική που θα προασπίζει και θα διαφυλάττει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας», πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.

Παρόντες στη σχετική εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλής και Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet