Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου «Η Πεύκη» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου «Η Πεύκη» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στην καθιερωμένη αποκριάτικη συνεστίαση του εξωραϊστικού και πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πεύκη» παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στο «κουτούκι της Μαγκουφάνας».

Μαζί με πολλούς συμπολίτες της που ανταποκρίθηκαν στο γιορτινό κάλεσμα του προέδρου του Συλλόγου, Βασίλη Μήκα, και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα Πατούλη είχε την ευκαιρία, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «να μοιραστεί ξεχωριστές στιγμές ψυχικής ανάτασης, γνήσιας κοινωνικής συναναστροφής και ποιοτικής ψυχαγωγίας σε μια αποκριάτικη εκδήλωση, που αποτελεί γνήσια συλλογική έκφραση των διαχρονικών δρωμένων του τόπου μας». Στο ευχάριστο κλίμα που υπήρχε στον χώρο, κυριάρχησαν, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της συμβούλου, «εποικοδομητικοί διάλογοι με αρκετούς Πευκιώτες που αγαπούν και σέβονται τον τόπο τους, αγωνιούν για το μέλλον και ευελπιστούν σε καλύτερες ημέρες».

Η κ. Πατούλη-Σταυράκη δίνει συγχαρητήρια στους διοργανωτές που, όπως σημειώνει, «με μεράκι και θέληση κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις στον Δήμο μας, δημιουργούν ερεθίσματα κοινωνικής συμμετοχής, αναπτύσσοντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς έκφρασης».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet