Λειτουργεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Λειτουργεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς

Λειτουργεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς σε χώρο επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, αρ. 3 στην περιοχή Εργατικών Πολυκατοικιών στην Κάτω Κηφισιά. Η νέα δομή του Δήμου συστεγάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι προσβάσιμος από ΑμεΑ.

Ωφελούμενοι του Κέντρου είναι όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Κηφισιάς, και κατά προτεραιότητα άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, παιδιά που διαβιούν καταστάσεις αποκλεισμού, οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και γενικότερα ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως περιγράφονται στο «Εθνικό Στρατηγικό πλαίσιο για την Κοινωνική Ένταξη».

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς στελεχώνεται από τρεις κοινωνικούς επιστήμονες και συγκεκριμένα δύο κοινωνικούς λειτουργούς και έναν ψυχολόγο, οι οποίοι είναι στη διάθεση των ωφελουμένων.

Οι δημότες, προκειμένου για την εξυπηρέτησή τους, μπορούν να προσέλθουν καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 7:30 έως τις 15:30 ή να επικοινωνούν στον αριθμό τηλεφώνου του Κέντρου Κοινότητας 210 8014249.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet