Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Αθρόα συμμετοχή σε σεμινάρια δεξιοτήτων για την αγορά εργασίας στα Βριλήσσια

0
170 Προβολές

Με αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκε το διήμερο των δωρεάν σεμιναρίων δεξιοτήτων για την αγορά εργασίας, το οποίο διοργανώθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl για την Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση, υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων και με μέγα δωρητή το Stavros Niarchos Foundation, και διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων την Πέμπτη 1η και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Από τον Δήμο Βριλησσίων το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος, Ξενοφών Μανιατογιάννης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Αλέξης Μαυραγάνης.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς τόσο για τα «μυστικά» της καλής συνέντευξης για μία θέση εργασίας, όσο και για το project management έργων, εργαλεία που μπορούν να τους βοηθήσουν σημαντικά στην αναζήτηση εργασίας, αλλά και στην καλύτερη διαχείριση των αυριανών επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, «ο δήμος μας στηρίζει έμπρακτα τους συμπολίτες μας που προσπαθούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του “Επιταχυντή Δεξιοτήτων” είναι ένα σκέλος από τις ευρύτερες παρεμβάσεις μας προς αυτή την κατεύθυνση».

Από την έναρξή του, το πρόγραμμα «Mellon – Επιταχυντής δεξιοτήτων» έχει ενισχύσει, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τις επαγγελματικές δεξιότητες περισσότερων από 2.500 ατόμων, συγκεντρώνοντας πληθώρα καλών μαρτυριών και καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες, καθώς ένας στους δύο ωφελούμενους έχει βρει εργασία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up