Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Παρουσίαση πρότασης για το «Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων»
Αθλητισμός

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Παρουσίαση πρότασης για το «Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων»

Παρουσίαση της πρότασή της για το «Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων» θα κάνει η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 20:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο δημαρχείο της πόλης (Λ. Μεσογείων 415-417).

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται: «Η παράταξή μας καταθέτει δημόσια την πρόταση – προμελέτη της για την αξιοποίηση και χρήση του “Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων”. Η πρότασή μας, με πολύμηνη επιμέλεια της Επιτροπής Εργασίας Υποδομών και Προγραμμάτων Αθλητισμού, στηρίζεται σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές παραδοχές. 

»Θα αναλυθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και παραδοχές, καθώς και οικονομικός προϋπολογισμός. Η πρότασή μας αυτή, θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση για εύλογο χρονικό διάστημα (και με ηλεκτρονικό τρόπο), τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν μετά την πραγματοποίησή της, σε νέα παρουσίαση.

»Καλούμε όλους τους πολίτες, όλους τους συλλόγους της πόλης μας και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου μας, να παρευρίσκονται στην παρουσίαση για να αξιολογήσουν την πρόταση μας, που η σταδιακή υλοποίηση της αποτελεί όραμά μας και προεκλογική μας δέσμευση προς τους πολίτες της πόλης μας, εφόσον μας εμπιστευθούν τη διοίκηση του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet