Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στις 14 Μαρτίου

0
89 Προβολές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα συνεδριάσει την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 11 το πρωί στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, Αθήνα).

Κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργος Πατούλης, θα ενημερώσει, σύμφωνα με ενημέρεωση από την Ένωση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με τις τροποποιήσεις που έγιναν στον νόμο 4412 για τις δημόσιες συμβάσεις έργων, του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Επίσης, θα συζητηθεί το ζήτημα της αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές, με έμφαση στην παραβίαση των κανόνων ανταγωνισμού και στις επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Παράλληλα, θα συζητηθεί το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας 2018 και θα γίνει ενημέρωση για τη λειτουργία του κόμβου Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της ΚΕΔΕ gov HUB προς τους Δήμους, αλλά και για την πορεία υλοποίησης των διαδικτυακών υπηρεσιών.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθούν, επίσης, θέματα που σχετίζονται με τον υπολογισμό χορηγιών (συντάξεων) των αιρετών, σύμφωνα με τον ν. 4387/2016, την καταχώρηση του Αριθμού Ταυτότητας Ακινήτου (ΑΤΑΚ) κατά τη διαδικασία υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2018, αλλά και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των συντάξεων ΦΚΑ διαδοχικής ασφάλισης για συνταξιούχους γεννηθέντες το 1950.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up