Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Στην Αθήνα η απονομή του Σήματος Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση στους Δήμους

0
143 Προβολές

Εκδήλωση απονομής του Σήματος Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση στους Δήμους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 19:00 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας, θα βραβευθούν οι δήμοι που διακρίθηκαν. Συνολικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία 45 Δήμοι από τους οποίους οι 23 υπέβαλαν φάκελο συμμετοχής.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει από τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), Γιώργο Πατούλη, και την επικεφαλής του Κέντρου Εμπειρογνωσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Αλίνα Τατάρενκο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Κοινού Έργου Ευρωπαϊκής Ένωσης – Συμβουλίου της Ευρώπης «Τεχνική Βοήθεια για τη Θεσμική Ενίσχυση της Τοπικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα», μετά από αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η απονομή του Σήματος Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση θα γίνει σε δήμους που διακρίθηκαν για το επίπεδο διακυβέρνησης με βάση τις 12 Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης (εκπροσώπηση, ανθρώπινα δικαιώματα, αποτελεσματικότητα, δεξιότητα, ανταπόκριση, κ.ά.).

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up