Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Επέκταση δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στην οδό Χαλκιδικής στο Ψαλίδι

0
111 Προβολές

Στην επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο διανοιχθέν τμήμα της οδού Χαλκιδικής στο Ψαλίδι με την εγκατάσταση επτά ιστών και των αντίστοιχων φωτιστικών σωμάτων προχώρησαν τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία του ηλεκτροφωτισμού της περιοχής ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης,  ανέφερε:

«Ηλεκτροφωτίζουμε όλες τις νέες οδούς που έχουν ήδη διανοιχθεί ή θα διανοιχθούν, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, των διερχομένων πεζών και οδηγών.

»Η διοίκησή μας θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και να δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, σε εξέλιξη βρίσκεται, επίσης, η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού σε τμήμα της οδού Βυζαντίου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών με τέσσερις κολώνες, μετά από την αποξήλωση δύο επικίνδυνων τσιμεντένιων πυλώνων.

Επίσης, σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον Δήμο, η τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού με νέα φωτιστικά σώματα στην πλατεία Κασταλίας, μετά από την αποξήλωση των παλαιών μαντεμένιων ιστών που κρίθηκαν επικίνδυνοι.

Τον συντονισμό των εργασιών έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up