Αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη
Κοινωνία

Αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Μελισσίων και τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων Αγ. Γεώργιος – Γκιούλμπαξέ στην αίθουσα «Ι. Καποδίστριας» της Δ.Κ. Πεντέλης. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους προέδρους των δύο Συλλόγων, Νικόλαο Καμπέρη και Παναγιώτη Γκατζόλη, για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, εξήρε τις προσωπικότητες της Αρκαδίας για την ωριμότητα της σκέψης και τη δύναμη του μυαλού τους και τόνισε «την ανάγκη της ενότητας του Ελληνικού Έθνους την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο τοπικός σύμβουλος της Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης παρών ήταν ο φουστανελοφόρος Αθανάσιος Μπάρκας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, Δημήτριος Τσοκάνας, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Σάββας Βορέας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Μιχάλης Κολιός, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης, ο πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Άγγελος Παλαιοδήμος, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης και Αθανάσιος Μπάρκας, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΘ Δημήτρης Τζαμτζής, το ,έλος του ΟΚΠΑ Νίκος Οικονομίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet