Β. Ζορμπάς: Ισχύουν ή όχι οι καταγγελίες υπαλλήλων κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. δήμαρχε;
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Ισχύουν ή όχι οι καταγγελίες υπαλλήλων κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. δήμαρχε;

Καταγγελία για «αντιδημοκρατική και τιμωρητική συμπεριφορά» από πλευράς του προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) του Δήμου Αγίας Παρασκευής έχουν κάνει οι εργαζόμενοι στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με ανακοίνωση του τέως δημάρχου Βασίλη Ζορμπά.

Ο τ. δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, δίνει στη δημοσιότητα την καταγγελία αυτή και ρωτά τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο εάν διαψεύδει ότι γνωρίζει για την καταγγελία αυτή.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του κ. Ζορμπά σημειώνεται:

Το διαψεύδει ο δήμαρχος;

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Μαρτίου 2018 κατέθεσα ερώτημα στον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο αν του έχει υποβληθεί καταγγελία των υπαλλήλων του ΠΑΟΔΑΠ για τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Τότε, είχε υπεκφύγει να απαντήσει δηλώνοντας ότι δεν θυμάται.

Στη συνεδρίαση της 22ας Μαρτίου επανέφερα το ίδιο ερώτημα. Ο δήμαρχος μου απάντησε ότι κάτι υπάρχει, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το τι αναφέρεται στην καταγγελία αυτή. Κατόπιν αυτού, του διάβασα αποσπάσματα από κείμενο που φέρεται να είναι η καταγγελία των υπαλλήλων και τον ρώτησα αν είναι αυτό το κείμενο που έχει παραλάβει. Ο δήμαρχος δεν απάντησε.

Δημοσιεύω πλήρες το κείμενο αυτό και καλώ τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να απαντήσει στα εξής:

α. Είναι αυτό το κείμενο της καταγγελίας των υπάλλήλων ή το διαψεύδει. Αν το διαψεύσει, να δημοσιεύσει την καταγγελία που πρωτοκολλήθηκε στο  πρωτόκολλο του δημάρχου με τη σφραγίδα του αριθμού πρωτοκόλλου.

β. Αν είναι πράγματι αυτό το κείμενο, να μας πληροφορήσει αν έλαβε κάποια μέτρα κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ, και ποια είναι αυτά. Επίσης, να μας γνωρίσει τους λόγους που συγκαλύπτει το στέλεχός του αυτό, το οποίο με τις πράξεις και παραλείψεις του έχει καταστρέψει κυριολεκτικά τον ΠΑΟΔΑΠ.

Καταγγελία κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ (Μέρος Α)
Καταγγελία κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ (Μέρος Β)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet